בר ניווט ראשי
בר ניווט תחתון
- מפת אתר
- תקנון האתר - להלן תקנון המסדיר את תנאי ההתקשרות בין מפעילי האתר לבין הגולשים באתר.
- מדיניות פרטיות - מדיניות הפרטיות של iTeacher.
- הצהרת נגישות - אנו בעלי האתר מחוייבים לנגישות האתר בפני גולשים עם מוגבלות לפי סטנדרט WCAG 2.0 Level AA.
- צור קשר
קורס אונליין
- קורס HTML אונליין - קורס שילמד אתכם את שפת הסימונים HTML. בסיס חובה לכל מי שרוצה ללמוד לפתח אתרים באינטרנט.
- קורס CSS אונליין - קורס שילמד אתכם את שפת CSS. קורס חובה לכל מפתח אתרים Front End ובסיס חשוב למעצבי אתרים.
- קורס Javascript אונליין - קורס שילמד אתכם את שפת ג'אווה סקריפט. קורס חובה לכל מפתח Front End באינטרנט.
- קורס PHP אונליין - קורס שילמד אתכם את שפת צד השרת PHP, הנפוצה ביותר לפיתוח אתרים באינטרנט. קורס חובה לכל מפתח Back End.
- קורס MySQL אונליין - קורס שילמד אתכם מסדי נתונים מבוססי SQL, תוך התמקדות במסד הנתונים החינמי MySQL. קורס חובה לכל מפתח Back End.
בלוג
- עבודה עם עורך הקוד Notpad++ - הכירו את עורך הטקסט המומלץ לעריכת קוד.
- סינרגיה של קוד צד שרת עם קוד צד לקוח - מהו קוד צד שרת, מהו קוד צד לקוח וכיצד משלבים בין השניים בעולם הפיתוח באינטרנט.
- פיתוח באינטרנט באמצעות HTML, CSS ו-JavaScript - מהם HTML, CSS ו-JavaScript וכיצד שילוב חכם ביניהם יכול לעזור בפיתוח אתרי אינטרנט דינמיים ומורכבים.
- מהי HTML5 ובמה היא נבדלת מגרסאות קודמות של HTML - על HTML5, היתרונות שלה, ההבדלים בינה לבין HTML5 ו-XHTML, ומה הפך אותה לגירסת ה-HTML המובילה ביותר בימינו.
- יכולות מתקדמות של HTML5 - רוצים להעשיר את הפיתוח שלכם עם HTML5? אספנו עבורכם טיפים מתקדמים עם דוגמאות.
- שיטות לייצוג צבעים במחשב, מודל RGB ומודל HSL - מהם מודלים RGB ו-HSL לייצוג צבעים בתיכנות? מהו ערך אלפא לשקיפות של פיקסלים? המאמר הזה יעשה לכם סדר.
- מודל הקופסה - Box Model - כך תפרסו נכון אלמנטים על המסך ב-CSS. שימוש נכון בתכונה box-sizing שייעל את עיצוב האתר שאתם מקימים.
- יחידות מדידה אפשריות ב-CSS - על ההבדל בין יחידות המדידה השונות. הסבר, דוגמאות וטיפים לשימוש נכון ביחידות המדידה px, em, rem ואחרות.
- בניית דפי אינטרנט אינטראקטיביים עם JavaScript - לחוויית אינטרנט מושלמת, מומלץ לשלב טכניקות של אינטראקטיביות בדפי ה-HTML באמצעות קוד ג'אווה סקריפט. קיראו ושדרגו כך את האתר שלכם.
- מפרש לעומת מהדר בכתיבת קוד - על ההבדלים בין מפרש למהדר בתיכנות, וכיצד למנף כל כלי כדי למקסם את היעילות והפרודוקטיביות במאמצי הקידוד שלך.
- עקרונות מנחים לקביעת שמות משתנים, קבועים ופונקציות בג'אווה סקריפט - קביעת שמות משתנים, קבועים ופונקציות, המכונה גם Naming conventions, ממלאת תפקיד מכריע בכתיבת קוד נקי, קריא וניתן לתחזוקה.
- מבוא לניהול גרסאות עם Git ו-GitHub - עושים לכם סדר במערכת ניהול הגרסאות הפופולרית Git ובתוכנת Github. הכרת שיטת העבודה ורשימת הפקודות החשובות.
- הופכים את העולם למכיל יותר עם הנגשת אתרי אינטרנט - מדריך שיעשה לכם סדר בכל נושא נגישות אתרי אינטרנט. מהי הנגשת אתרים, מה חשיבותה, מהם העקרונות של עיצוב נגיש, הנחיות הנגישות WCAG, שיטות עבודה מומלצות ועוד.
- יצירת קובץ CSS עבור שפות RTL ו-LTR - מדריך זה יספק לך טיפים וטכניקות מקיפים ליצירת קובץ CSS שעובד בצורה חלקה עבור פריסות RTL ו-LTR כאחד. באופן הזה, תוכל להשתמש באותו קובץ CSS עבור פיתוח אתרים בעברית ובאנגלית.
- הבנת מחרוזות בשפות תכנות - מחרוזות הן סוג נתונים בסיסי כמעט בכל שפת תכנות, והבנת אופן פעולתן חיונית לכל מתכנת. במאמר זה, נחקור את מושג המחרוזות, המאפיינים שלהן וחשיבותן בתכנות. נשתמש בדוגמאות מ-JavaScript ו-PHP כדי להמחיש מושגים אלה.
- הבנת קידוד טקסט: ASCII, UTF-8, UTF-16 ועוד - קידוד טקסט הוא היבט קריטי בפיתוח תוכנה, המבטיח שנתוני טקסט מיוצגים ומתפרשים בצורה נכונה על פני מערכות שונות. מאמר זה מתעמק בשיטות קידוד הטקסט הנפוצות ביותר, כולל ASCII, UTF-8, UTF-16 ואחרות. נדון גם בסימן סדר הבייטים (BOM) ונספק טיפים ודוגמאות מעשיות.
- כל האתרים והכלים שאתם חייבים להכיר אם אתם מתכנתים ב-PHP - ישנם כלים ואתרי אינטרנט שכל מתכנת PHP שמכבד את עצמו חייב להכיר. במאמר זה, ליקטנו עבורכם את כל הכלים והאתרים שיעזרו לכם לשפר את יעילות הפיתוח, בין אם אתם מתכנתים מתחילים או מתקדמים.
- כך תהפכו למתכנתים טובים יותר - מדריך למקצוענים בלבד - תכנות היא מיומנות חיונית בעולם הדיגיטלי של היום, ולהיות מתכנת טוב דורש מסירות, למידה מתמשכת וניסיון מעשי. בין אם אתה מתכנת מתחיל או מפתח מנוסה המעוניין לשפר את כישוריך, מדריך זה יראה לך את שביל הזהב לשיפור עצמי ולהפיכה למתכנת טוב יותר.
קורס HTML
- לימודי קורס HTML למתחילים - התחילו ללמוד HTML בעצמכם ובקלות באמצעות קורס אונליין ל-HTML חינמי ופשוט.
- התחביר של HTML ושימוש בתגיות - הנחיות לכתיבת תגיות HTML בצורה תקינה.
- הסמנטיקה של HTML ומשמעות התגיות - הצגת המבנה התקין של קובץ HTML והחלוקה שלו לקטעי head ו-body.
- תגיות מטא Meta Tags ואלמנט head - דוגמאות שימוש נפוצות בקטע ה-head של עמוד HTML.
- הטמעת הערות בתוך HTML - איך משלבים הערות בתוך HTML ולמה נדרשות ההערות.
- תגיות div, span והמאפיינים id, class - יצירת אלמנטים באמצעות תגיות div ו-span ושימוש נכון במאפיינים id ו-class.
- תגיות p, br ויצירת פסקאות - חלוקת מאמרים לפיסקאות ולשורות באמצעות תגיות p ו-br ב-HTML.
- תגיות h1, h2, h3 ויצירת כותרות - איך ליצור כותרת ראשית ומשנית בעמודי HTML בצורה נכונה.
- תגיות b, strong, i, em ועיצוב הטקסט - שימוש בתגיות עיצוב והקניית סמנטיקה לקטעי טקסט ב-HTML.
- תגית img ושימוש בתמונות - איך לשלב תמונות בעמוד HTML.
- תגית a ויצירת קישורים ועוגנים - יצירת קישורים וסימניות עם תגית a ב-HTML.
- תגיות ol, ul, li ויצירת רשימות - איך יוצרים רשימה ממוספרת או לא ממוספרת ב-HTML.
- תגיות table, tr, th, td וכתיבת טבלאות - איך ליצור טבלאות ב-HTML.
- תגיות form, input, textarea, button ויצירת טפסים - איך ליצור טפסים חכמים ב-HTML.
- תגית iframe והטמעת אלמנטים - איך להטמיע אתר בתוך אתר באמצעות פקודת HTML פשוטה.
- תגיות video, audio להטמעת סרטונים ואודיו - איך לשלב קבצי קול אודיו וסרטוני וידאו בקוד HTML.
קורס CSS
- לימודי קורס CSS למתחילים - התחילו ללמוד CSS בעצמכם ובקלות באמצעות קורס CSS מקוון בחינם.
- הטמעת עיצוב CSS בקוד HTML - איך לשלב כללי עיצוב של CSS בקוד HTML. שימוש בכללים inline, הטמעת CSS ב-head וטעינת קובץ CSS חיצוני.
- התחביר של CSS לעיצוב - מהו התחביר של CSS ואיך להגדיר כללי CSS באמצעות סלקטורים והצהרות.
- הטמעת הערות בקובץ CSS - איך לשלב הערות בקובץ CSS ומדוע בכלל לעשות זאת.
- סלקטור id לקביעת מזהה ייחודי - מהו סלקטור id וכיצד לעצב אלמנט עם מזהה מסויים באמצעות ב-CSS.
- סלקטור class לשיוך למחלקה עיצובית - מהו סלקטור class וכיצד לעצב באמצעותו ב-CSS.
- תכונת background ועיצוב רקעים - איך לשנות את צבע הרקע ואיך לשים תמונת רקע לאלמנט.
- עיצוב טקסט - צבע גופן, עימוד, יישור והזחה - איך לעצב את הטקסט באמצעות CSS. שינוי צבע גופן, עימוד הטקסט, יישור הטקסט וביצוע הזחה.
- קישוטי טקסט - קו תחתי, קו עליון וקו חוצה - איך להוסיף קישוטי טקסט. איך ליצור קו תחתי, קו חוצה, קו עילי לאלמנטים.
- עיצוב גופן - שינוי משפחה, הטייה, קביעת משקל וגודל - איך לעצב גופנים באתר. שינוי משפחת הגופן, הטייה של גופנים, קביעה של המשקל (העובי) והגודל של הגופן.
- עיצוב קישור - שינוי גופן, צבע ורקע - איך לעצב קישורים באתר. שינוי צבע הקישור, שינוי סוג הגופן והוספת קישוטים לקישור.
- עיצוב רשימה ממוספרת ולא ממוספרת - איך לעצב רשימות ב-HTML ואיך לשנות את סמן הרשימה לסימן סטנדרטי כלשהו או לתמונה אישית.
- עיצוב גבול - סגנון, רוחב וצבע - איך לקבוע גבול לאלמנטים. איך לעצב את סוג הגבול, לקבוע את רוחב הגבול ואת צבע הגבול.
- עיצוב שוליים - padding, margin - איך ליצור שולי רווח לאלמנט ואיך לרווח בין אלמנטים ב-HTML.
- עיצוב טבלה - גבול, רווח וצבע - איך ליצור טבלה ולעצב אותה. שינוי קווי גבול הטבלה, ריווח תאי הטבלה וצבעי הטבלה.
קורס JS
- לימודי קורס JavaScript למתחילים - בפרק זה נכיר את שפת ג'אווה סקריפט, נראה כיצד היא משתלבת עם HTML ועם CSS, נכיר את אופן הפעלת השפה בדפדפן ואפילו נבנה תוכנית ג'אווה סקריפט ראשונה.
- שילוב קוד JavaScript ב-HTML - בפרק זה נלמד כיצד לשלב קוד ג'אווה סקריפט בתוך HTML. נראה איך משלבים קוד אינליין ישירות ב-HTML עצמו, איך מפרידים קוד לקובץ חיצוני, איך יוצרים אירועים בג'אווה סקריפט שמשולבים באלמנטים של ה-HTML ואיך מפעילים קוד ג'אווה סקריפט ישירות מהקונסול.
- הטמעת הערות בקוד JavaScript - בפרק זה נחקור את הדרכים השונות לכתיבת הערות ב-JavaScript, נדון מתי להשתמש בהערות, ונקבע את הדרך המועדפת לכתיבת הערות בג'אווה סקריפט.
- הגדרת משתנים וקבועים - var, let, const - בפרק זה נעמיק במושגים של קבועים ומשתנים בג'אווה סקריפט. נדון במה הם, כיצד להגדיר אותם ולהשתמש בהם, מתי להשתמש בקבוע לעומת משתנה, ונחקור מוסכמת שמות לשניהם.
- חישובים אריתמטיים מתקדמים והסיפריה המתמטית - בפרק זה נחקור פעולות אריתמטיות בג'אווה סקריפט, המכסות אריתמטיקה בסיסית עם קבועים ומשתנים, כמו גם חישובים מורכבים יותר באמצעות הספרייה המתמטית. נדון בהקצאות לקבועים ומשתנים באמצעות פעולות אריתמטיות פשוטות כמו חיבור, חיסור, כפל וחילוק. בנוסף, נעמיק בפונקציות מתמטיות מתקדמות יותר המסופקות על ידי האובייקט Math.
- שימוש מתקדם במחרוזות ב-JavaScript - בפרק זה נחקור מחרוזות בג'אווה סקריפט ונכסה את היסודות של מחרוזות, כיצד להשתמש בהן, פעולות מחרוזות נפוצות ומניפולציות מיוחדות. הבנת מחרוזות חיונית לעבודה עם נתוני טקסט ולטיפול במחרוזות ביעילות.
- המרת טיפוסים - casting, coercion - בפרק זה, נחקור את המושגים של Casting ו-Coercion בג'אווה סקריפט. ההבנה כיצד השפה מטפלת בסוגי נתונים ומבצעת המרות טיפוסים חיונית לכתיבת קוד חזק וצפוי. נסקור את היסודות של המרה מפורשת ושאינה מפורשת, תרחישים נפוצים שבהם הם מתרחשים, מלכודות פוטנציאליות ושיטות עבודה מומלצות, כדי להבטיח שהקוד יתנהג כמצופה.
- משפטי תנאי if, else ב-JavaScript - לוגיקה מותנית ממלאת תפקיד מכריע בתכנות בג'אווה סקריפט ומאפשרת לך לשלוט בזרימת הקוד שלך בהתבסס על תנאים שונים. בפרק זה, נבדוק הצהרות if-else ואופרטורים טרינריים, כדי לעזור לך לשלוט בלוגיקה מותנית.
- משפטי תנאי switch, case ב-JavaScript - הצהרת switch-case מהווה אלטרנטיבה רב-תכליתית להצהרת if-else, במקרה בו יש ריבוי אפשרויות לערך של הביטוי הנבדק. במדריך המקיף הזה, נחקור את התחביר של הצהרות switch-case, היתרונות שלהם, שיטות עבודה מומלצות, מלכודות נפוצות ושיקולים נוספים שיעזרו לך למנף את התכונה החזקה הזו ביעילות בקוד הג'אווה סקריפט שלך.
- מבני נתונים בסיסיים: מערך, מחסנית ותור - מערכים הם מבני נתונים בסיסיים בג'אווה סקריפט המאפשרים לאחסן ולתפעל אוספי נתונים. במדריך זה, נחקור את כל מה שצריך לדעת על מערכים, כולל התחביר שלהם, פעולות נפוצות, שיטות עבודה מומלצות וטיפים למניפולציה יעילה של מערכים.
- מבני נתונים מתקדמים: Object, Map, Set - נוסף על מערכים, שפת ג'אווה סקריפט מספקת מספר מבני נתונים מובנים שעוזרים באחסון ובניהול נתונים בצורה יעילה. במדריך זה נסקור את מבני הנתונים אובייקט, מפה, סט (קבוצה) וכן WeakMap ו-WeakSet, נכיר שיטות עבודה מומלצות ונציג טיפים לעבודה יעילה איתם.
- לולאות for, continue, break ב-JavaScript - שימוש בלולאות for מאפשר ביצוע קטע קוד מספר פעמים ועוזר לטפל במבנים שונים, כגון מערכים. במדריך זה נסקור כמה סוגי לולאות, לרבות לולאת for הסטנדרטית, לולאת for in ולולאת for of, נכיר את ההצהרות break ו-continue, נלמד לעבוד עם לולאות מקוננות ועוד.
- לולאות while, continue, break ב-JavaScript - לולאת while מאפשרת ביצוע קטע קוד באופן חזרתי, כל עוד תנאי הלולאה מתקיים. במדריך זה נסקור את לולאת while ולולאת do .. while, נכיר את ההצהרות break ו-continue, נלמד לעבוד עם לולאות while מקוננות ועוד.
- פונקציות מתקדמות, רקורסיה וסקופינג ב-JavaScript - במדריך זה נלמד את השימוש בפונקציות, נסקור סוגי פונקציות שונים כגון פונקציית חץ, פונקציה אנונימית, פונקציית IIFE, רקורסיה ועוד. נכיר את המונח scoping ונראה את ההשפעה של אופן ומיקום הגדרת משתנים בקוד בג'אווה סקריפט.
- מניפולציות מתקדמות למערכים ב-JavaScript - במדריך זה נכיר מתודות מתקדמות לעבודה עם מערכים בשפת ג'אווה סקריפט, לרבות פונקציות לביצוע איטרציות, מיון, סינון, חיפוש, מיפוי ועוד.
- מודל אובייקט המסמך DOM ואלמנטים ב-HTML - במדריך זה נלמד כיצד ליצור אינטראקציה עם מודל אובייקט המסמך (ה-DOM) באמצעות ג'אווה סקריפט. נראה כיצד ניתן לשנות בצורה דינמית את ה-HTML מבחינת תוכן, מאפיינים ועיצוב, וננווט ברשימת הצמתים של ה-HTML.
- אירועים בג'אווה סקריפט ומתודת addEventListener - במדריך זה נלמד לנהל אירועים בג'אווה סקריפט, נכיר את המתודות addEventListener, stopPropagation, preventDefault, removeEventListener, dispatchEvent, ונלמד טכניקות להאצלת אירועים, יצירת אירועים מותאמים אישית וטכניקות debouncing ו- throttling. כמו כן, נסקור אירועים נפוצים לעכבר, מקלדת, טיפול בטפסים ועוד.
קורס PHP
- לימודי קורס PHP למתחילים - התחילו ללמוד PHP בעצמכם ובקלות באמצעות קורס PHP מקוון בחינם.
- פיתוח ב-PHP ותבנית HTML ראשונית - בפרק זה נלמד להטמיע PHP בתוך HTML, לכלול HTML בתוך סקריפטים של PHP, לסגנן את התוכן שנוצר ב-PHP באמצעות CSS ועוד.
- הטמעת הערות בקוד PHP - בפרק זה נכסה את סוגי ההערות השונים ב-PHP, נראה שיטות עבודה מומלצות לשימוש יעיל בהערות ונלמד שימושים מעשיים נוספים בהערות.
- הגדרת קבועים ב-PHP עם const ו-define - בפרק זה נלמד להגדיר ולהשתמש בקבועים ב-PHP באמצעות const ו-define, נכיר שיטות עבודה מומלצות לשימוש בקבועים ונבחן שימושים מתקדמים בקבועים, כגון מערכים קבועים, קבועי מחלקה וקבועים ספציפיים לסביבה.
- הגדרת משתנים ב-PHP וטיפוסי משתנים - בפרק זה נלמד לעבוד עם משתנים ב-PHP. נסקור כיצד להצהיר על משתנים, נכיר טיפוסי משתנים שונים, נדון באינטרפולציות של משתנים וניישם שיטות עבודה מומלצות.
- טיפול בשגיאות בעבודה עם משתנים ב-PHP - בפרק זה נציג בעיות נפוצות ושיטות עבודה מומלצות לטיפול בשגיאות עם משתנים, על מנת להבטיח שסקריפט ה-PHP יעבוד כמצופה.
- אריתמטיקה ופעולות מתמטיות ב-PHP - בפרק זה נציג אופרטורים לפעולות אריתמטיות, פונקציות מתמטיות חשובות ומקרי שימוש נפוצים ב-PHP. הפרק משלב דוגמאות מעשיות שיעזרו לכם להבין כיצד ליישם מושגים אלה בקוד.
- מניפולציות מתקדמות במחרוזות ב-PHP - בפרק זה נציג כל מה שחשוב לדעת על מחרוזות ב-PHP, מתחביר בסיסי ועד מניפולציות מתקדמות במחרוזות.
- המרת טיפוסי משתנים - casting, coercion - בפרק זה נלמד כיצד מבצעים המרה בין טיפוסי משתנים שונים ב-PHP. נלמד מהם Casting ו-Coercion ומה ההבדלים ביניהם. כדי להבין טוב יותר את הנושא, נספק דוגמאות ונציג שיטות עבודה מומלצות להמרת טיפוסים ב-PHP.
- משפטי תנאי if, else ב-PHP - בפרק זה נצלול לתוך הצהרות if-else, אחד מאבני הבניין הבסיסיות בלוגיקת קבלת החלטות עבור PHP. נתחיל בתחביר בסיסי ונמשיך בשימושים מתקדמים. נציג טיפים מעשיים ודוגמאות שיעזרו לך לשלוט במבנים מותנים בקוד ה-PHP.
- משפטי תנאי switch, case ב-PHP - בפרק זה נכיר את מבנה switch-case להתניה עם חלופות. נתחיל מהסבר בסיסי ונמשיך לשימוש מתקדם. נציג גם טיפים ודוגמאות נפוצות.
- הגדרה ושימוש במערכים ב-PHP - מערך הוא מבנה נתונים בסיסי ב-PHP, המאפשר למפתחים לאחסן, לאחזר ולתפעל אוספי נתונים ביעילות. בפרק זה נצלול לתוך מערכים ב-PHP, החל מהכרת המערך ועד שימושים מתקדמים במערכים.
- לולאות for, continue, break ב-PHP - בפרק זה, נסקור את לולאת for, שהיא אחת ממבני הבקרה הנפוצים והשימושיים ביותר ב-PHP. נראה כיצד ניתן לבצע משימות חזרתיות בקלות, נבחן לולאות מקוננות ולולאות אינסופיות, נציג מקרים מיוחדים ועוד.
- לולאות foreach, continue, break ב-PHP - בפרק זה, נסקור את לולאת foreach, מבנה בקרה לביצוע פעולות חוזרות על איברים של מערכים, אובייקטים ומבני נתונים מורכבים. נשווה בין לולאת foreach ללולאת for, נבחן מקרים נפוצים ונסקור שיטות עבודה מומלצות.
- לולאות while ולולאות do-while ב-PHP - בפרק זה, נסקור את לולאת while, מבנה בקרה לביצוע פעולות חוזרות עם הגדרת תנאי דינמי. כמו כן, נסקור את לולאת do-while. נבחן שגיאות נפוצות ונציג טיפים לעבודה נכונה.
- פונקציות, משתנים לוקאליים וגלובליים ב-PHP - בפרק זה, נלמד מהי פונקציה וכיצד היא יכולה לסייע לנו בשיפור הקריאות, המודולריות והתחזוקה השוטפת. נסקור מספר דרכי העברת פרמטרים לפונקציה, נכיר פונקציית חץ ופונקציה אנונימית, נבחן רקורסיה ונלמד על סקופינג. מדריך מפורט ומלווה דוגמאות.
- טיפוסי ארגומנטים וערך חזרה מפונקציות ב-PHP - בפרק זה, נסקור את האפשרות לקבוע את טיפוסי הארגומנטים ואת טיפוס ערך החזרה מפונקציות. נציג טיפים ודוגמאות שימוש מעשיות.
- טעינת קבצים באמצעות include, require ב-PHP - בפרק זה, נכיר את ההצהרות include ו-require וכן וריאציות נוספות שלהן. נסקור מקרי שימוש ושיטות עבודה נפוצות.
- משתני קלט GET, POST, REQUEST ב-PHP - בפרק זה, נלמד לעבוד עם המערכים הסופר-גלובלים GET, POST, REQUEST ולטפל בקלט שמגיע מהמשתמש. נראה יישומים מעשיים וטכניקות מתקדמות לעבודה מאובטחת ויעילה.
- עבודה עם קובצי עוגיות ב-PHP - בפרק זה, נבחן קובצי קוקיז (עוגיות) ב-PHP. נראה איך יוצרים ומנהלים אותם, נסקור שימוש מתקדם בהם, וגם נציג שיקולי אבטחה ושיטות עבודה מומלצות.
- מסדי נתונים ו-MySQLi ב-PHP - בפרק זה, נכיר מסדי נתונים, ונכסה את כל ההיבטים החיוניים של עבודה עם MySQLi, כולל התחברות למסד נתונים, ביצוע שאילתות, טיפול בתוצאות, הצהרות מוכנות, טיפול בשגיאות ועסקאות.
- הממשק Throwable וטיפול ב-Exceptions ב-PHP - בפרק זה, נכיר את הממשק Throwable, נלמד לטפל בשגיאות מטיפוס Error ומטיפוס Exception ונסקור את המבנה try-catch-finally. הפרק עשיר בדוגמאות מהעולם האמיתי.
קורס MySQL
- לימודי מסד הנתונים MySQL למתחילים - התחילו ללמוד מסדי נתונים ואת שפת השאילתות MySQL. קורס מקיף למתחילים ולמתקדמים חינם.
- התקנת MySQL במערכות הפעלה שונות - במאמר זה, נסביר איך להתקין את מסד הנתונים MySQL במערכות ההפעלה השונות: Windows, Linux, macOS. כמו כן, נסקור את אופן העבודה של MySQL תחת מערכת cPanel הנפוצה.
- מושגי יסוד במסדי נתונים וניהול טבלאות - בפרק זה, נכיר את מושגי היסוד בעבודה עם מסדי הנתונים, נלמד ליצור ולמחוק מסדי נתונים, נלמד ליצור ולמחוק טבלאות ונסקור את סוגי הטיפוסים הנפוצים לשדות בטבלה.